Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En sår, men likvel nydelig, bok om Sindre og hvordan det er for han da pappaen hans brått og uventet dør. Anbefales!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sindre er en glad gutt. Men en dag blir det helt annerledes. Telefonen ringer og da blir mamma veldig lei seg. Sindre skjønner ingenting. For mamma sier at pappa ikke kommer hjem mer. Han er død. Men hva er «å være død»? Utenfor sitter en kråke, en dum kråke som spør Sindre om de skal være venner? Nei roper Sindre. Alt er trist. Nå er Sindre ingen glad gutt, men en sint og stille gutt. Den dumme kråka gir seg ikke og en dag har kråka noe å vise Sindre, noe som er helt fantastisk….

Dette er en billedbok om sorg og død og om hvor vanskelig det kan være å forstå og å sette ord på følelser. Men boka forteller også at det kommer nye gode dager og at Sindres pappa ikke er helt borte, for han er jo i tankene til de som var glad i han.

En fin bok - både i tekst og bilder -, som kan passe for barn fra førskolealderen og oppover.

LJA

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.Prunella