Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Drosjesjåfør Teddy Fahr starter Merpartier og går til valg for statsminister med løfte om å gi folk mer av det de vil ha og mindre av det de ikke vil ha. Han vinner valget, blir statsminister og dermed er det duket for alskens forviklinger og dramatikk!

For mellomtrinnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Satirisk, karikert, vill, absurd og selvsagt veldig morsom! Men også en spennende krim-fortelling skrevet med varme. Jeg elsket hvert minutt av denne.

En annen satirisk og humoristisk bok som minner meg om denne er "En himmel full av skyer" av Arne Svingen, selvom sistenevnte har en mer alvorlig klangbunn.

Minner også i humor og stemning om de engelske forfatterne og komikerne David Walliams og David Baddiel.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En godtepose av en bok! Humor og lekent språk, barn som er helter og voksne som ikke lytter.. Tror nok de som liker Doktor Proktor vil like denne også. En favoritt hos meg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Morro morro! Deilig med en barnebok som tør sparke lett i samtlige politiske retninger samtidig som den er både morsom og spennende! Gleder meg til å teste denne på unga.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Vilter spenningshistorie. Egen anmeldelse på Budstikka her:
http://www.budstikka.no/kultur/anmeldelser/gratis-bok-til-alle-1.7603967

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreHarald KTrude JensenKirsten LundReadninggirl30Lars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud Husevåg