Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boken var ikke en bok for meg, det første jeg virkelig la meg opp i var at forfatteren er med i boken, og hoved personen Winter liker ikke Sister Souljah, så forfatteren skriver mye stygt om seg selv på en måte. Det blir for rart! Klart hun kan få være med i sin egen bok, men hovedpersonen trenger da ikke tenke noe om hun, men så var det vel meningen til forfatteren.

Hovedpersonen, altså Winter, er utrolig ufordragelig. Jeg likte hun så absolutt ikke. Hun er en fæl person uten å egentlig vite det selv. Virker det som i alle fall. Hun er den typiske personen som absolutt aldri skal ha feil.

Det gikk veldig opp og ned med boken, når det endelig skjedde noe var boken helt grei, men så dabbet det ut, eller ble ødelagt med at Winter ikke kunne oppføre seg "normalt", alt ble så urealistisk. Noe det virket som forfatteren ikke ville at det skulle være. For hun ville formidle hvordan ting i "dop miljøet" er, altså forferdelig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValemgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaske