Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Forfatteren Ruta Sepetys har skapt så fine folk at det er litt trist å tenke på at de ikke har noe liv utenfor bokens to permer. Historien finner sted i sørstatene, nærmere bestemt til nabolaget "the French Quarter" i byen New Orleans, Louisiana, på 1950-tallet. Dette er en nydelig, historisk roman om Josie, som er datter av en bordellansatt.

Historien kunne vært tragisk, men den er fremtids rettet og hjertevarm med et rikt persongalleri. I tillegg har jeg sansen for at enkelte av karakterene er inspirert av personer som faktisk levde i New Orleans i tidsperioden boken er lagt til.

Ønsker du en fyldigere omtale kan du ta turen innom bokbloggen. Der finner du også bilder fra "The French Quarter" og en interessant video hvor forfatteren av boken forteller om tilfeldighetene som førte til at Out of the Easy ble skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ingunn SEster STurid KjendlieCarine OlsrødRisRosOgKlagingritaolineHanne MidtsundBjørn T. SkjævelandMetteLilleviFrank Rosendahl SlettebakkenBirkaAnniken RøilBibliotekariHanne Kvernmo RyeHilde Merete GjessingMaren Hjelle CurrieEivind  VaksvikRolf IngemundsenTherese HolmWenche VargasRufsetufsaPirelliRuneThomas Heie H.Readninggirl30Tone Maria JonassenBente NogvaKnut Thomas  SolenbyIngeborg GBjørn SturødVannflaskeEileen BørresenKarin BergKareteAnne Berit GrønbechOleSynnøve H HoelHarald KMarianne M