Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Theodore Boone Kidnappingen
Boken er skrevet av forfatteren John Grisham og er en av de mange bøkene i Theodore Boone serien. Den handler kort fortalt om natten da Theodore sin vennine April forsvinner uten spor hjemmefra.
Jeg synes boken var passe bra fordi den hadde ikke en ordentlig spenningstopp, men var like spennende gjennom hele boken og det ble litt kjedelig. Det var også en del morsomme ting som skjedde som gjorde boken bedre. Alt i alt synes jeg den var bra og hadde en god moral. Jeg synes boken passer for gutter i alderen 9-13 år.
Anmeldt av Johan Sande Mathisen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsvein