Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Jeg synes at det var en kjempefin bok, den hadde et historisk godt innhold, lærte enda mer om den indiske kulturen! Er også litt svak for bøker der det er to historier som blir fortalt parallelt, i tillegg at jeg liker veldig godt bøker som handler om India. Jeg anbefaler absolutt denne boka. og vil gi den en femmer!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig god bok! Fin historie, kanskje ikke den store page turneren, men verdt å lese!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Historisk sett ganske interessant om India.
De dramatiske omveltningene i 1947, da Gandhi kjempet sin politiske ikkevoldskamp for å få det britiske herredømmet ut av India, blir sett gjennom amerikanske Evies øyne.
Her fortelles to parallelle historier. Om to bemerkelsesverdige britiske kvinner som levde i India i 1856-57, og historien om Evie, hennes mann og lille sønn på 5 år, som kommer til India etter andre verdenskrig, fordi hennes mann skal skrive om de historiske begivenhetene som skjer i denne perioden. De har sine egne personlige problemer å streve med, noe som ikke føles enklere ved å leve så tett inntil Indias store kaotiske politiske og religiøse omveltninger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da Evie følger mannen til India blir ikke ting helt som hun hadde tenkt. Men en dag finner hun noen gamle brev i huset der de bor og hun begynner å lete etter opplysninger om de to kvinnene som bodde der tidligere. Vi følger to parallelle historier med 90 års mellomrom Vi får også oppleve India på Ghandis tid og hvordan ting er i ferd med å endres både for engelskmenn og indere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marianne AugustaBeate KristinAlice NordliHanne Kvernmo RyeVidar RingstrømHarald KJBTone HKirsten LundNina M. Haugan FinnsonRisRosOgKlagingRuneFrode TangenJohn LarsenTorill RevheimTor Arne DahlPirelliTurid KjendlieIngeborg GHeidi LTorJulie StensethLiljaTanteMamieReadninggirl30Tor-Arne JensenEgil StangelandHilde VrangsagenMarteIngunn SgretemorSol SkipnesTheaBenedicteBeathe SolbergIreneleserStig TNina J.B.PiippokattaGrete Aastorp