Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Som skolebibliotekar som sliter med å få unge wannabe-gangstergutter til å lese, er jeg evig takknemlig for at 50 Cent fant på å skrive ei ungdomsbok. Den funker, nemlig!
Navnet selger, selvsagt, men boka er også lett å lese, og har en tematikk som fenger.
Denne er slett ikke så verst. Jeg håper fyren tar seg litt mer fri fra gangsterrappen og skriver mer av denne sorten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Historien om Butterball balanserer grensen mellom tragisk og komisk, noe som gjør den lettlest og underholdende til tross for gripende scener og sørgelige skjebner. Den er lett å selge inn når navnet til 50 Cent dekker halve bokomslaget, og man fortsetter å lese den fordi fortellingen i seg selv er umulig å legge ned. Mye slang, banning og realistisk dialog er et ypperlig salgsargument for de som er tøffest i klassen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag