Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Joralf Gjerstad fortelle selv om de gode gjerningene han har gjort gjennom sitt virke, og hvor viktig det er med gode gjerninger i et samfunn. En lett og grei bok å høre på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Troende eller ikke troende, Gjerstad skriver om verdier og tanker som gjelder for alle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har nettopp lest boken ”Snåsamannen”, som var en beskrivelse av mye av det Joralf Gjerstad har utrettet. Men dette er en helt annen type bok, der fortellerstemmen tilhører Joralf selv. Dette er på en måte hans budskap til sam- og ettertiden.

Han vet ikke selv egentlig hvor han får sin kraft fra, og hvordan og hvorfor han får til det han gjør. Men han er en svært kristen person – antakelig mer enn folk flest er klar over – og tillegger Gud all ære for det han får utrettet.

Det er det lov å mene det man vil om, Gjerstad selv kan bare tro han som alle oss andre, han sitter ikke med noe mer fasit. Men det som i alle fall er sikkert er at han får til en hel del som ikke lar seg forklare ut fra vanlig menneskelig kunnskap.

Jeg syns Joralf Gjerstad her står fram som en flott og hjertevarm person. Og det er det som er beholdningen etter å ha lest boka. Noe litterært storverk er det ikke, men går i en enkel språkdrakt som kler budskapet. Det er en bok for de som tror på og har sans for Gjerstad, tvilere og motstandere har mer å hente annensteds.

Når man søker på navnet hans her inne popper det opp tre bøker han selv har skrevet i tillegg til denne, samt en bok fra 2012 som diskuterer hans overnaturlige evner. Jeg kommer nok til å tråle gjennom flere av disse de nærmeste månedene, primært hans egne bøker.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Flott bok! Endelig får vi en bok som Gjerstad har skrevet selv, der han på en fin måte formidler sin tro på Gud og at det er Jesu kraft som er den rette kilden til hans helbredende evner. Godt at han har gitt ut en bok som ikke levner noen tvil; Det er Gud som all ære skal ha!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Berit RKirsten LundAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine Pedersen