Viser 1 til 3 av 3 omtaler

koselig søndagslitteratur Jeg ble mer bevist om salt også

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Historien er god, men ikke ny og revolusjonerende. Det finnes bøker med lignende handling; fattige, rike, kjærlighet, bitterhet, hevn, sex....Det som jeg syns skiller denne boken fra de andre er forfatterens fantastiske evne til å formidle karakterenes personlighet, på godt og vondt. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av og til minnet denne om noe Alice Hoffman kunne ha skrevet, men den ble for innfløkt. Om det var oversetteren som gjorde en feil, eller forfatteren som hadde skrevet den setningen jeg hang meg opp i vites ikke, men den hang ikke på grepp. Leste den flere ganger, men den var malplassert. Fant den selvfølgelig ikke igjen etter lesingen, men den gjorde at interessen for boka falt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtAnne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidi