Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Boken handler om Lou som ønsker å bli mor, siden hun er homofil trenger hun hjelp for å få det til, hun går på et foredrag og finner en klinikk som kan hjelpe hun. Hun ønsker også å dele eggene sine med noen som ikke har egg og som ønsker å bli gravid.

Cath og mannen hennes Rich har egentlig lagt fra seg tanken på barn når Cath ble kreftsyk og fikk beskjed om at det ikke var mulig for hun. Men nå er Cath blitt bedre og ønsket om å bli mor er blitt vekket i livet igjen og til mer hun tenker på det sterkere blir det.

Så i denne boken får vi en fortelling om disse damene som kan hjelpe hverandre på veien til å bli foreldre.

Om du ikke vet så mye om Prøverørsbefruktning og IVF tror jeg du kan slite litt med å forstå ting i denne boken, det gjorde i alle fall jeg, men jeg syns ikke det gjorde så alt for mye. Boken er ganske spennende og ikke minst rørende, men dessverre syns jeg den ble litt for langsom og kanskje det ble litt for mange personer å følge og litt for mye hopping i tiden, noe jeg forstår godt, men jeg hadde litt problemer med det til tider.
Jeg er glad jeg leste denne boken, men jeg er usikker på om jeg kommer til å lese den igjen eller anbefale boken til noen andre..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fortsettelse av "One moment, one morning". Lou, Karen og Anne er blitt venner. I denne boka handler det om ufrivillig barnløshet og hvilke muligheter som finnes til å bli gravid. Og kreft, og depresjon, og sorg, og homofili etc. Kommer nok ikke til å lese flere bøker av denne forfatteren.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee