Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Boken har et interessant plot: mann får brev fra døende gammel venn, bestemmer seg plutselig for å gå hele veien fra sør til nord i England i håpet om at dette vil holde liv i vennen. Det kunne ha blitt interessant, men dessverre får ikke forfatteren det helt til. Jeg ble aldri virkelig grepet av Harolds historie, for den er så tragisk på alle punkt at det føles som en klisjé. Selv om Harolds tilbakeblikk går greit sammen med den løpende handlingen blir jeg aldri skikkelig interessert. Det tok litt anstrengelse å fullføre den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rett og slett en veldig fin bok. Harolds "pilgrimsferd" er kanskje det som driver handlingen fremover, både bokstavlig og metaforisk, men det som begeistret meg mest er de mange fine og universelle øyeblikk som er fanget så flott. Lite ante jeg at jeg hadde så mye til felles med en tilknappet britisk pensjonist med seilersko!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBjørg RistvedtAnette SHarald KVanja SolemdalOleElin Katrine NilssenBenedicteHanneKaramasov11HegeTorIngvild SSigrid Blytt TøsdalKaren RamsvikJulie StensethHilde H HelsethAnne Beth Amdal VoldMorten BolstadMarianne MTheaJan-Olav SelforsHeidi BBKikkan HaugenRune U. FurbergSynnøve H HoelMaud Jeanette Nygren WollGeir SundetReidun SvensliHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardGroVibekeLisbeth Kingsrud KvistenConnieHarald AndersenMarit HøvdeSverre HoemLene AndresenEgil Stangeland