Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boken handler om livet til Deanna Lambert, hun ønsker å kvitte seg med ryktet hun har fått på seg som skolens hore. Som trettenåring ble hun tatt på fersken av faren sin da hun og Tommy, en venn av storebroren hennes, holdt på med ting og tang i bilen hans. Tommy fortalte det til vennene sine og plutselig visste alle på skolen om det, og Deanna fikk det fæle rykte på seg.
Det var kjekt og spennende å få oppmerksomhet fra en eldre gutt, det fikk hun til å føle seg spesiell.
Hun har et komplisert liv, hun er forelsket i bestevennen sin Jason som er kjæreste med hennes andre bestevenn Lee. Faren hennes har ikke snakket skikkelig med henne etter at han fant henne sammen med Tommy.
Storebroren hennes og kjæresten hans bor i kjelleren sammen med babyen deres. Deanna drømmer om å flytte ut sammen med storebroren sin, kjæresten hans og babyen deres. Planen hennes for sommeren er å få seg en sommerjobb og tjene opp penger til utflyttingen.

Jeg syns boken var helt grei, den var ikke en av de beste bøkene jeg har lest, men den var heller ikke kjedelig. Jeg syns det skjedde litt lite og den ble litt langsom, men den var ellers ganske bra. Det var ganske så interessant å lese om livet til Deanna Lambert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Marit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyJulie StensethKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneSynnøve H HoelMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth Svee