Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Jeg syns dette var en veldig fin og rørende bok. En ganske lettlest og grei bok, ganske interessant og spennende å finne ut hva som skjer og hvordan personers valg kan ha så mye å si.

I boken får vi lese om Jill og Mandy sitt liv.
Etter at faren til Jill døde, mistet hun all mening med livet, hun orket ikke venner eller kjæreste og slet med skolen og ingenting betydde noe for hun lenger. Moren hennes kommer en dag med et stort sjokk, hun har tenkt å adoptere en baby. Dette vil ikke Jill ha noe av og prøver hardt å få moren til å ombestemme seg.

Mandy er desperat etter en forandring i livet sitt. Hun er sytten år og gravid, hun flytter hjemme fra og har bestemt seg for at hun ikke kan ta vare på barnet og vil gjøre det beste for barnet hennes og gi det opp for adopsjon. For hun vill ikke at barnet skal ha en sånn oppvekst som hun selv hadde.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H Helseth