Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Denne bygger direkte på handlingen i Krokodillens Gule Øyne, men er likevel forskjellig. Mens den første handler om personer og livshendelser, er Skilpaddens Langsomme Vals mer action/krim. og personene går mer over til å bli ytterligheter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok til å kose seg med når hensikten er bare å bli underholdt! Bedre enn den første boka, blir glad i hovedpersonene. :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noen andre som tenker at denne serien kan tolkes som noe dypere enn lett underholding? Både med denne og den første boka i serien, får jeg en følelse av at alle karakterene er symboler for menneskets vesen - på godt og ondt. I tillegg iblandes inn religiøse ideer/fortolkninger. Er jeg helt på bærtur eller hva mener dere andre som har lest disse bøkene? Jeg har ikke lest nr 3, så ikke røp noe om den til meg :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskePiippokattaTore HalsaLinda NyrudKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild STonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda A