Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Så fort kan livet snu
Utgitt:
2007
Forfatter:
Jens O. Simensen og Dagfinn Enerly
Forlag:
Aschehoug

Boken handler om tidligere fotballspiller Dagfinn Enerly. For det meste handler boken om Dagfinns forferdelige nakke skade, som gjorde han lam fra hode og ned som gjør at nordmannen er avhengig av rullestol. Men dette er så absolutt ikke bare en bok om den tidligere proffens tragedie, men også om det å sette pris på de små oppturene i løpet av en dag. F.eks den snille sykepleieren eller den fantastiske kona/barna.

Jeg syntes dette er en flott bok, fordi det hjelper meg å reflektere over mitt eget liv, og sette pris på menneskene i min egen hverdag. Dette er heller ingen ren fotballbok, men også mye om Enerly sitt liv utenfor banen og før/etter skaden. Det er mer en dramatisk historie om hvordan livet kan bli snudd på hodet i løpet av et minutt eller et feilvalg. Det er en bok om omsorg og menneskelig varme. Dagfinn Enerlys kamp for å trene seg opp igjen etter skaden er beundringsverdig, og han finner måter som kan være til hjelp for andre når det gjelder å mestre utfordringer. Spesielt rehabiliteringsoppholdet på Sunnaas sterk lesing. Han har en utrolig stå-på vilje. Vi får også et innblikk i det nære forholdet mellom Dagfinn og kona Mona og de små tvillingdøtrene. Han har en drøm om å en gang gå igjen, og hvis noen klarer dette er det han!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud