Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er fjerde bok om Thursday Next, og etter å ha oppholdt seg i bokverdenen i et par år, vender hun hjem til Swindon med sønnen Friday, dodoen (dronten) Pickwick og hennes sønn Alan...og Hamlet.

Her får hun nok å henge fingrene i. En ambisiøs romanfigur som har stukket av fra boka si er ute etter å ta over makten i England, han vil ikke bare bli president, han vil bli diktator! Gigantselskapet Goliath er ute med fanteri som vanlig, hun har en leiemorder i hælene og det er opp til henne å sikre at Swindon vinner finalen i krokket, også kalt "The Superhoop", for å forhindre at jorden går under. Never a dull moment!

Denne boka er like morsom som de foregående, vittighetene kommer til tider tett som hagl og det er bare å lene seg tilbake og nyte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

svarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnie