Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Boken "skyggespinneren" handler om en mulig fremtid der menneskeheten har spredt seg utover i verdensrommet. Jeg likte boken delvis fordi den hadde en god storyline, men også fordi den var godt skrevet. Jeg likte særlig godt tidslinjen på slutten av boken. Jeg håper det kommer mer. Jeg anbefaler boken til deg som liker å lese sci-fi eller er mellom 10 og 15. Boken er ganske lettlest. Anmeldt av Henrik Knudsen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

lettlest og ganske spennende- men en typisk ungdomsbok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Flott at det endeleg kjem litt skikkeleg space opera på norsk og med norsk forfattarar.
Tar meg litt tid å komme inn i historien, men etterkvart blir det veldig interessant og eg ser fram til fortsetjinga.
Hovudankepunktet mitt, og grunnen til at eg syns språket er direkte kjedeleg. Bokmål kan gjerast klingande, blodfylt, levande, fargerikt og friskt. Eg har sett det og lest det. Det er det dessverre ikkje i denne boka, det er knapt ein diftong å oppdrive. Sukk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgePiippokattaWencheDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig T