Viser 1 til 2 av 2 omtaler

"Carla, min Carla" er en kjempefin hestebok. Men det er også en fin bok om vennskap og mobbing. Den er både litt trist og litt morsom. Hovedpersonen heter Inghill. Hun er ofte selvopptatt og har en ganske stor porsjon selvtillit, men hun er også godhjerta og ansvarsfull når det trengs. Hun har ikke så mange venner, i alle fall ingen som er så interessert i hest. Heller ikke vennen Adrian bryr seg om hest. Han er en redd liten pusling og blir ofte mobbet. Da er det Inghill som ordner opp.
Men Inghill har ingen hest og foreldrene vil ikke at hun skal få hest. Det er det bare bortskjemte rikmannsjenter som har, mener foreldrene.
Derfor lager hun seg falske facebook-profiler og der hevder hun at hun eier hest. Men er det egentlig så lurt...

LJA

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Boka var egentlig ganske bra, men jeg får bare såå vondt av de foreldrene. Gi en fem år gammel, ustyrlig unghest til en tolvåring!!!!! At det er muuulig. Bra at fortellingen ikke er sann..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Violeta JakobsenHarald KsomniferumPiippokattaStig TKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaiken