Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Jeg likte verdenen Amanda Hocking har skapt. Det var morsomt å lese om troll på denne måten, som intelligente skapninger, men likevel med gamle tradisjoner, som byttinger. Boken er spennende og dramatisk og jeg gleder meg til å lese neste bok i serien. Anbefales!
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da jeg leste den var jeg helt hekta! Dette er en skikkelig jentebok, og den er kjempefin og koselig og klein og perfekt. Denne boka har alt for en fjortisjente som liker å lese!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg synes denne boken var litt forfriskende :D Har ikke lest noen bøker om disse skapningene før :) Kunne vært bedre på visse områder, men i alt synes jeg det er en god bok :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KKirsten LundKine Selbekk OttersenMcHempettStig TIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrld