Viser 1 til 3 av 3 omtaler

England 1913: Aristokraten og poeten, Cecil Valance, besøker vennen George Sawle på "Two Acres.
Georges søster, Daphne, er bare 16 år, og i løpet av helgen, forelsker hun seg hodestups i Cecil.
Cecil skriver et dikt til henne, som senere skal bli både berømt og elsket over hele landet.
Cecil faller i løpet av 1. verdenskrig, og får nesten helgenstatus.
Daphne gifter seg med Cecils yngre bror, og opp gjennom årene prøver diverse biografer å finne ut hva som egentlig hendte den helgen i 1913.

Denne sleit jeg meg gjennom bare for å få svar på hemmeligheten til Cecil, men det var det ikke verdt. Tung, ujevn og forvirrende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Var ikke lett å skjønne sammenhengen i generasjonene her. Heller ikke særlig interessant å følge biografiskriveren, og hvem som hadde ligget med hvem, og var Cecil homofil? I dag er vel homofili ikke så stor en sak, sjøl om det sikkert ikke var mulig å snakke om det på den tiden bokens handling starter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne er så rotete skrevet at jeg ikke orker å lese den ferdig. Synd, for jeg hadde gledet meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgePiippokattaWencheAnne-Stine Ruud HusevågDressmyshelfEllen E. MartolRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinHarald KBeathe SolbergAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveigTove Obrestad WøienAvaAnne Berit GrønbechMarianne  SkageGrete AastorpMartinMorten BolstadJan-Olav SelforsHeidiIngeborg GLeseaaseTonje SivertsenJakob SæthreGro-Anita RoenKirsten LundStig THanne Kvernmo RyeAndreas HesselbergTove