Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Dette er enda en spennende bok av Henning Mankell. Historien handler om Hanna. Hun kommer fra en fattig fjellbygd i Sverige på 1900 tallet. Hun får jobb på en båt som skal til Australia, men så langt kommer ikke Hanna. Triste ting skjer ombord. Hanna velger å forlate skuta i portugisisk Øst-Afrika.Hun tar inn på et hotell, som i virkeligheten er en bordell. Dette er en delvis sann historie. Jeg likte den så godt at jeg ga den en sekser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

At Mankell har noen vekttall i "Afrikakunnskap" å vise til, er en kjent sak. Har nå lest flere av hans afrikaromaner, men denne når ikke helt opp. Gjennomgangstonen er dyster og kunne kanskje forsvart tittelen "Mørkets hjerte".

Rent bortsett fra det, er jeg veldig glad i Mankell.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth