Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Den blir for langdryg. Synd. For historien er fantastisk bra, rørende, trist.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sterkt undervurdert bok som jeg tror mange vil like. Sårt. Vondt. Originalt. Og uten at det blir sytete (hvilket d ofre gjør i "dramatiske" bøker) anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Vær obs! dette er en slukebok! Meget varm bok som tar for seg et tabu tema.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ei veldig bra og sår bok om ei intelligent jente som slit med å bli forstått av dei fleste rundt ho. Ein får eit innblikk i korleis det er å veksa opp med ei psykisk sjuk mor og ein far som jobbar i militæret. Ser andre har kommentert at boka stoppa litt midt i, men det er ikkje eg enig i. Samtidig vart eg veldig riven med i starten og leste til langt på natt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg liker starten på denne boka, det er spennende og jeg leser for å finne ut hva som skjer. Mellompartiet synes jeg derimot blir for langdrøyt, før det kommer en knall bra slutt!!
Jeg savner at det blir beskrevet enda mer av følelsene til hovedpersonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fantastisk start på boken, sjelden jeg gråter bare etter noen få leste sider men det gjorde jeg her. Får en følelse av at boken / historien er selvopplevd , av forfatteren , eller noen veldig nær henne har hatt lignende opplevelser. Eller hun er en så dyktig på menneskesinnet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria