Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Disse tre bøkene (Rubinrød, Safirblå og Smaragdgrønn) er noe av det beste jeg har lest når det gjelder tidsreiser. Men bøkene er også blandet med romantikk. Flotte bøker både for ungdommer og voksne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Personlig synes jeg at denne boka er helt fantastisk skrevet, det er nesten umulig å ikke like boka. Forfatteren skriver på en veldig god måte, og i tillegg er boka spennende og litt humoristisk. Men først og fremst er dette en kjærlighetsbok vil jeg kanskje si, og det ble litt for mye kjærlighet for meg. Derfor gir jeg den terningkast fem, selv om det er ei bok av fantastisk kvalitet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt Tøsdal