Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boka er så godt fylt opp med smakfulle og enkle oppskrifter at man får vann i munnen uansett hvilken side man slår opp på. I tillegg til mange gode oppskrifter er det godt med informasjon om måltidssammensetning, blodsukker og hvilke gluten -og melkefrie produkter som fungerer best på hvilke områder. En del klassiske retter, så vel som de alternative. Noe for den som har god tid, og likeså mye for den som har det travelt. Gleder meg til å lage hver eneste oppskrift i denne boka, og vil så absolutt anbefale den til andre cøliakere såvel som laktoseintolerante. Ei nydelig kokebok som kommer til å få fast plass på kjøkkenet mitt iallfall.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieAnne-Stine Ruud HusevågHarald KAmanda AKirsten LundPär J ThorssonIngunn SFrank Rosendahl SlettebakkenCathrine PedersenEivind  VaksvikLilleviBerit RTanteMamieElin SkjerengTrine Lise NormannIngebjørgrubbelBertyHilde Merete GjessingPiippokattaJulie StensethTralteMads Leonard HolvikMcHempettTine SundalFrode TangenBjørg Marit TinholtDemeterKristineAnette SAnette Christin MjøsVigdis VoldNorahVannflaskeIngvild SJohn LarsenAneedgeofawordEgil StangelandInger-Lise