Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Denne boka er et grundig og omfattende dokumentarisk verk. Folk som har konspirasjonsteorier rundt 22 juli og Arbeiderpartiet eller tar for lett på emnet bør eksponeres for boka. All informasjon, saklighet og det kronologiske forløpet kommer godt med i tiden fremover. Kjetil Stormark overbeviser meg om at denne boka er viktig for å motvirke historieforfalskninger om 22 juli og terrorangrepet. Da terroren rammet Norge er omfangsrik og du blir berørt i større eller mindre grad - enten du vil det eller ei. Det er best å ta historien på alvor, bli informert og ta del i samfunnsdebatten.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En viktig bok som bevarer hendelsene for ettertiden. Jeg tror ikke jeg noen gang kommer til å klare å lese noe som omhandler 22. juli uten å gråte.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag