Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Så bra bok! Denne får meg virkelig til å tenke litt... Det kunne ha vært ekte, og har kanskje skjedd før.
Jeg har ikke så mange ord å sette for denne boka, men jeg anbefaler den veldig! Du kommer til å tenke i ettertid at venner er veldig viktig, for det handler det mye om i denne boks.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest en bok som denne før. Kjempespennende, tøff, sterk, kul og om noe så viktig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka er bra! De fire jentene Slår Jamal ihjel. Han blir til slutt drept av en gjeng som hadde problemer med han tidligere! Karma!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har tidligere lest Khans Tilbakeblikk - Da pakistanerne kom til Norge og likte den godt. Skitten Snø er noe helt for seg. Til tross for at det er en ungdomsbok, synes jeg den treffer leseren godt og bringer en inn i et univers og miljø som for mange er ukjent. Hun våger å ta opp et vanskelig og tabubelagt tema, men gjør det på en måte som river deg med i historien. Det unike er også å få presentert sterke jenteskikkelser fra dette miljøet og se ting fra deres perspektiv. Kjøpte boka til dattera mi som vanligvis ikke leser bøker, men slukte denne på en dag. Jeg håper det kommer en fortsettelse, den egner seg forresten veldig bra til film. Alt i alt en svært god ungdomskbok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Roger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda Nyrud