Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Tanken bak boken er at om en ser på tiden ikke som bolker på 24 timer, men på 168 timer, som tilsvareren timene i en uke,så kan en få mer ut av tiden. Det er tips for å tenke annerledes hjemme og på jobb, og tenkikker for å finne ut hva en egentlig bruker tid på og hva en ønsker å bruke tid på. Kanskje en kan lese for barna sine på morgenen? Bruke tiden når en drar til jobb på å høre et klassisk stykke en har tenkt på lenge eller be eller høre på en lydbok? Gjennom boken får vi også innsikt i forskning om tidsbruk, lykke, fritid og annet.

Boken er for deg som føler at du aldri strekker til fordi du har så mye å gjøre, eller deg som føler at du bruker tid på feile ting. Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Akima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne M