Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Det er en vanskelig bok å fortelle om, fordi den er så fragmentert. Den skifter stil, man er ikke alltid sikker på hvem fortelleren er. Essensen er likevel klar; liv i eksil. Fra et krigsherjet Jugoslavia til Berlin, som er Europas sentrum.
Historiene som fortelles er kvinnehistorier, og det er veldig mye interessant her. Gode beskrivelser, men den røde tråden, som visstnok skal komme, får jeg ikke helt taket på.
Boka leses i Elidas 1001-lesesirkel, der vi i juni skal lese forfattere fra Europa. Ugresic er opprinnelig fra Kroatia, men lever i eksil i Nederland.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Stig-Ivar StellanderSolveigIdaHilde H HelsethHanne Kvernmo RyeSissel ElisabethJan Erik OlsenBeate KristinCecilie EllefsenMcHempettsiljehusmorella76ConnieTine SundalTom-Erik FallaOdd HebækAnniken RøilTorHeidi Nicoline ErtnæsHanne MidtsundNora FjelliCathrine PedersenReidun Anette AugustinIreneleserMarit HåverstadRune U. FurbergOleKirsten LundHeidi LArveCarine OlsrødVannflaskeJakob SæthreJulie StensethReadninggirl20EngelinEdgeReidun SvensliTone SundlandMartaifartaGitte Furuseth