Viser 1 til 10 av 13 omtaler

En fantastisk bok om et ektepar som bor på landsbygda i Canada. De ønsker seg barn, men fåe dessverre ikke det. Snøbarnet kommer inn i livet deres...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en nydelig bok. En fantastisk fortelling om nybyggerliv, om sorg og kjærlighet. Om vennskap og om konflikter. Det ble helt umulig for meg å legge fra meg denne boken, noe som førte til en virkelig sen kveld. Jeg anbefaler deg å lese Snøbarnet, nesten uansett hvilken type bok du liker. Den er en følsom og var bok, men også en magisk og sterk bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig søt bok som jeg lett kom gjennom. Gode skildringer og fine personligheter. Helt klart en av mine favoritter, og jeg kommer til å lete etter mer av denne forfatteren

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Rar og litt Fantasi bok

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En artig fortelling. Nei, "artig" er feil. SNODIG vil jeg heller si.
I begynnelsen virket den kanskje litt som en ren ukebladroman. Var på nippet til å bare "skumme" boka, frese igjennom den liksom.
Men etterhvert skjer det noe. Fortellingen liksom "lander" og jeg begynner å tro på historien.
I hvert fall sånn nesten...For dette er vel mest som for et eventyr å regne.
Men vakkert er det. Du verden. Og man får et lite glimt inn i de vansker nybyggerne hadde å hanskes med, i Alaska på 20 tallet.

Grei lesning på bassengkanten.
- Har akkurat vendt hjem etter 10 dager i sydlig varme.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt spesiell bok som overrasker. Spennende og varm forteljing. Godt skrevet og fine skildringer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er rart hvor forskjellig inntrykk vi får av en bok. Hadde kanskje litt for høye forventninger etter å ha lest noen anbefalinger av boken. Boka gav meg ingenting,klarte ikke å involvere meg i verken historien eller personene. Ble nok litt for mye eventyr preg over det hele for meg,så klarte ikke engang å sympatisere med det barnløse ekteparet! Regner meg selv som en ganske emosjonell person,som ofte feller en tåre pga innholdet i bøkene,men denne gangen forble øynene tørre! Terningkast 3 fra meg, kun fordi naturskildringen var ganske bra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Når jeg leste denne boken følte jeg at jeg var i Alaska sammen med karakterene. Det er godt gjort av forfatteren å gjøre det hun skriver så levende. Jeg likte plottet, måten boken var skrevet og følelsen jeg satte igjen med både mens jeg leste, og når jeg var ferdig. En bok som passer personer som liker koselige, men allikevel tragiske fortellinger.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En av de fineste bøkene jeg har lest noen gang. Annerledes fra alt annet jeg noen gang har lest, ekstremt spesiell. Til tross for at alt ikke har gitt mening, har den har fått meg til å smile, gråte og smelte - i stekende julisol. Et stort, eventyrlig og vakkert leseeventyr.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

En fin roman som rører ved triste og glade følelser. Tårene trillet flere ganger underveis. Poetisk skrevet uten å bli tung og med et beskrivende persongalleri. Jeg fant spesiell glede i de detaljerte beskrivelsene av natur og omgivelser. Et kjærkomment pusterom fra kriminalromanene. Anbefales!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

FarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland Skjeggerud