Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg ble positivt overrasket over denne boken. Jeg har lest en bok tidligere av Mo Hayder som heter "The Book of Sand" og den ga ingen mersmak. Jeg er glad at jeg lot forfatteren få en ny sjanse. Dette er en klassisk spennende krim med drama og forviklinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Wow dette var en utrolig spennende bok, ikke et kjedelig sekund og overraskende slutt med bra plott. Den beste av Hayder for mitt vedkommende....Hyader har i denne boka valgt andre karakterer enn de foregående bøkene, med stort hell...håper hun fortsetter her, boka gir muligheter for det.

Handlingen utspiller seg i Bath i England og handler om to søstre, Sally og Zoe. Zoe er politiinspektør og utad vellykket og Sally er skilt fra en suksessrik forretningsmann som hun har en tenåringsdatter med. Hun sliter med å få ende til å møtes og plutselig befinner hun seg i en situasjon hvor hun trenger mange penger, raskt....søstrene har mistet kontakten, men møtes på grunn av at en av dem gjør noe forferdelig og det er ingen veg tilbake....eller....?
Anbefales virkelig, men ha tid til å lese for denne er vanskelig å legge fra seg....en meget sterk 5' er:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingPiippokattamarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidisiljehusmorChristoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine Louisemay britt FagertveitLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk Ottersen