Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er, slik jeg har kunnskap om, et storverk av meget viktig viten om skriftene i Bibelen.

Det opprinnelige Papp forlag ble kjøpt av Tun forlag, som igjen ble kjøpt av Vigmostad & Bjørke, som ikke svarer meg på hvorfor de ikke gjør denne tilgjengelig i salg. De kjøpte hele Akamika-kjeden i 2014 og har vært underlig passive både i forhold til boken og hva de har i hyllene (helt tomt i 2022) ellers av forfattteren i sin bokhandel Akademika på UiO.

En del av kritikken var at dette var gammelt nytt; allerede en del av grunnfagspensum i teologi (må undersøkes). Hvorfor er det da ikke kommet ut tydeligere før? Det slår jo tilbake på de som laget dette grunnfagstudiet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ann ChristinSynnøve H HoelKirsten LundCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeLilleviHeidiEirin EftevandKjell PHarald KAnette SFlettietteMonica CarlsenMads Leonard HolvikEgil StangelandPiippokattaMarenMarianne AugustaDemeterritaolineIngvild SRufsetufsaJanne Kristin HøylandReidun Anette AugustinLinnMarianne  SkageVannflaskeStig TPilarisKjerstiAkima MontgomerygretemorKarin BergCathrine PedersenNera