Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Først vil jeg si at jeg elsker coveret på denne boka. Det er nydelig! Jeg liker godt fargene, og treet er bare fantastisk.

Historien er spennende, men dessverre ikke fullt så god som i Magician's Gambit. Dessverre! Da jeg var kommet omtrent halvveis i boka, følte jeg at alt var løst. Så jeg leste og lurte på hva forfatteren skulle fylle siste halvdel av boka og den femte boka med. Heldigvis dukket det opp noe som gjorde at jeg skjønte at serien var langt ifra ferdig. Etter det tok alt seg veldig opp og ble kjempebra!

Jeg liker David Eddings skrivestil, og jeg elsker karakterene hans. Han har så mange forskjellige og sterke karakterer. Jeg er virkelig imponert!

Det var noen små ting jeg skjønte at kom til å skje før det skjedde, men det gjorde ikke meg noe. Boka var uansett veldig god.

Er du glad i fantasy i en middelalderverden, ala Game of Thrones og Ringenes Herre, er The Belgariad serien for deg! Jeg anbefaler!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ingar hKirsten LundSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil Christiansen