Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Denne boken handler om to detektiver som heter Joe og Frank Hardy å bor i Bayport. Boken begynner i en kraftig storm. Joe og Frank var ute på sjøen med en jetski og spionerte på mr. Plotnik og gutten hans.
Den stormen var ikke alt Joe og Frank hørte på værmelderkanalen å det kom enda en storm. De hørte også at det var en ny værmelder som opplyste om være. Da evakuerte alle før stormen, Men det kom ikke noen storm. Det syntes Joe og Frank var rart.
Joe og Frank hadde hørt om mange ran som foregikk da stormene herjet. Noen stormer var falske å noen var sanne. De begynte å spørre noen spørsmål til den nye værmelderen og værmeterologen i Bayport. Joe og Frank begynte også å beskylde politiet. Det ente opp med at de var ettersøkt selv.

Egen mening
Denne boken anbefaler jeg til dem som liker å lese. Jeg anbefaler denne boken til 10 år å oppover. Når du begynner å lese får du et bilde i hode av det Franklin W. Dixon beskriver i hendelsene. Når du først har fått et bilde i hode er ikke lett å å legge fra deg boken nor du først har begynt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

LailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteTheaElisabeth SveeDinaAkima MontgomeryMads Leonard HolvikIngunn SSigrid Blytt TøsdalMarianne  SkageRandiKirsten LundTrude JensenGitte FurusethTone SundlandJon Torger Hetland SalteAlice NordliIngvild SMonica CarlsenChristoffer SmedaasRoger MartinsenBjørg Marit TinholtkntschjrldHanne Kvernmo RyeLene AndresenLeseaaseSissel ElisabethTurid KjendliemgeelmeKjerstiFindus