Viser 1 til 1 av 1 omtaler

En samling med 8 noveller som har jul som tema fra Connie Willis. Jeg leste den i romjula og fikk skikkelig julesteming av flere av historiene. Min personlige favoritt var den første: "Miracle" og "In Coppelius Toy Shop". Sistnevnte hadde glidd rett inn som manus til en episode i "The Twilight Zone". Alle historiene har et snev av Science Fiction eller Fantasy i seg, men hovedvekten ligger allikevel på jul og forberedelser til julefeiring.

Grunnen til at jeg ikke gir toppscore til denne, er at et par av historiene ikke falt helt i smak. "Epiphany" ble litt langdryg, det skjedde liksom ikke noe særlig, og "Cat's Paw" syntes jeg ble litt for tåpelig.

Vil allikevel anbefale denne, en fin bok å lese før jul eller i romjula.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

DemeterBerit RAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAstrid SæverhagenReidun SvensliHilde MjelvaConnieBjørn SturødTheaAvaHarald KBeathe Solbergandreas h. o.Ingrid HilmerIngvild SLise MuntheTonesen81Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundRune U. FurbergLilleviIngunn SCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadmgeBertyKaramasov11