Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Halvveis i ferien gikk det som det pleier: All medbrakt litteratur var brukt opp. Men i de fleste hotellresepsjoner fins det nå et bibliotek. Eller hva man nå skal kalle disse hyllene med etterlatte bøker fra tidligere gjester. Vanligvis er det langt mellom lyspunktene der, og finner man noe som ser interessant ut, er det enten på finsk eller nederlandsk. Men denne gangen fant jeg faktisk etter hvert et par bøker som viste seg å være riktig så lesverdige - blant annet denne. Forfatteren hadde jeg aldri hørt om før, og min terning-femmer KAN skyldes at jeg var nokså desperat etter først å ha pløyd gjennom noen intetsigende fjolleromaner. At Trinidad var et helt nytt bekjentskap for meg, kan vel også ha spilt en rolle.

Her handler det om et ungt europeisk (engelsk/fransk) ektepar som flytter til Trinidad midt på femtitallet fordi mannen har fått et tre års engasjement i den britiske administrasjonen der. HAN er fascinert av landet og har mer eller mindre tenkt å bli der, mens HUN frastøtes av samfunnsforhold, klasseskiller, raseskiller og klima og er innstilt på å reise "hjem" så snart de tre åra er over.

Ekteparet opplever omveltningene i Trinidads historie, veien til uavhengighet med alle dens sideveier og blindveier, håp, skuffelser og frustrasjoner, alt sett gjennom HENNES øyne.

En original og vakker kjærlighetshistorie uten de vanlige klisjeene!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Ingunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette Augustin