Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Bicylce Diaries består av små anekdoter, eller essays, i et slags dagbokformat og tar utgangspunkt i hvordan det er å sykle i ulike byer, men handler egentlig om alt mellom himmel og jord.

Boken finnes også som papir- og e-bok. Jeg tror jeg hadde likt å lese den også, men som lydbok er den rett og slett ypperlig.

Byrne leser selv, og tar oss blant annet med til Berlin, Buenos Aires, Istanbul, London og New York, og han skriver, (les: snakker) om alt fra arkitektur, musikk, kunst og reiser til politikk og religion. Byrne er musiker og var tidligere vokalist og frontfigur i New York-bandet Talking Heads. Det som gjør dette til den beste lydboka jeg hittil har hørt, er først og fremst at han utnytter formatet til fulle. Her vrimler det av lydspor og musikk, i bakgrunnen og som pausemarkører.

Byrne virker som en usedvanlig nysgjerrig fyr, og noe av det jeg liker best, er alle funderingene og det at han stiller flere spørsmål enn han besvarer. En tankevekkende liten sak, dette.

En klar femmer på terningen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenHilde VrangsagenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenHarald KTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit RVibekeTheaIngunn SLars MæhlumEli Hagelundmay britt FagertveitbandiniBjørn SturødMarit HåverstadAgnete M. HafskjoldMarianne MTurid KjendlieDemeterHanne Kvernmo RyeIngeborg GCarine OlsrødAnneBeathe SolbergKari MeretePi_MesonPiippokatta