Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg liker bøkene om førstebetjent Jonfinn Valmann. Og selv om Faldbakken kan bli litt omstendelig i måten han skriver på, så plager det meg ikke i første halvdel av boka. Jeg som vanligvis synes at avsnitt på mer enn 10 linjer kan bli litt langtekkelige opplever det egentlig ikke sånn med noen av Faldbakken sine bøker om Valmann. Mulig dette delvis har å gjøre med at jeg kjenner så godt til alle stedene som omtales.

Natthagen begynner med at 13 år gamle Hanna forsvinner i naturområdet Furuberget på Hamar, og Valmann og teamet mistenker raskt den tidligere drapsdømte Dan Joner å stå bak bortføringen.

Valmann er som vanlig grundig, og aner snart likhetstrekk mellom denne forsvinningen og drapet for 15 år siden, men ikke alt stemmer...

Siste halvdel av boka drar ut litt, og ender opp med en overraskende og ganske uventet avslutning.

Jeg gir boka en sterk 4'er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Synes dette var litt skuffende fra Faldbakken. Har lest alle krimbøkene hans, og fannt denne langt dårligere enn fks, Tyvene og Totem. Boka er langt fra noen pageturner, og mangler litt driv og spenning, i tillegg til at den var rimelig forutsigbar. Rett og slett litt tamt i forhold til de tidligere bøkene i samme serie.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenTanteMamiePiippokattaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud HusevågYvonne JohannesenBjørg RistvedtHarald KBjørg Marit TinholtRufsetufsaReidun Anette AugustinHanneTatiana WesserlingmarithcTine SundalEllen E. MartolJohn LarsenTorill RevheimBirkaKirsten LundSol SkipnesBjørg L.Ingunn SJulie StensethStig TFrode Øglænd  MalminTor-Arne JensenHilde H HelsethKarin  JensenRuneAvaAud- HelenInge KnoffHeidi