Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Spennende plot, funker godt med det srkeologiske og synes jeg blir godt kjent med personene uten at det blir for mye privatliv og for lite krim. Men to ting har iriitert meg hele veien; 1. Skal du lese direkte tale med aksent (jeg hørte denne som lydbok), må du beherske aksenten! Nordmennene høres ut som russere med rulle-r. Noen ganger bikker det nesten over i indisk. Det blir skrekkelig teit. 2. Det gjøres et stort nummer ut av at hovedpersonen er tjukk. Hun må ha spesialklær, hun har vondt for å bevege seg og folk rundt henne reagerer på størrelsen. Men hun er da faktsik bare noen-og-søtti kilo. Tung, ja vel, men feit? Det blir jo helt hysterisk.

Små ting i den store sammenhengen, men nok til at det trakk helhetsinntrykket litt ned. Ikke nok til at jeg ikke skal lese flere bøker i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Vigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMarianne MBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. Martol