Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Det er litt flaut å innrømme det - grunnen til at jeg ikke liker krim så godt er at jeg henger meg opp i realismen i historiene, det er alltid flust av feil som jeg vil omtale som realitetsbrister, også i denne boken. Grunnen til jeg synes det er litt flaut er at jeg samtidig - paralellt - sluker historier om snakkende sverd. Rart at jeg som elsker fantasy og sc-fi er så kritisk til krim.

Hvis man bare ser bort fra at det som beskrives er dette en drivende spennende bok, en page-turner av dimensjoner. Hva skjer på neste side. Jeg leste den på orginalspråket (svensk) og setter stor pris på det, boken er lettlest og grei.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka var bra nok den, men ble kanskje litt for omstendelig. Kunne med fordel vaert strammet inn litt paa lengden. Jeg ender med en sterk 4 paa min terning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleser