Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Fornøyelige små noveller fra Jeffrey Archer, velskrevne og enkle om pussige hendelser i vanlige menneskers liv. Flesteparten er basert på historier han har fått fortalt, og det er merket av hvilke det gjelder i boka.

Her er en mann som sjarmeres av en flott dame med dyre vaner, en hundreåring som oppdager en hemmelighet, en indiske sjarmør som finner en kjæreste av feil kaste, en golfentusiast og en ivrig imperiebygger. Noe er morsomt, noe er vemodig, men ingenting er symbolsk og "dypt" og pretensiøst. Archer får ros på omslaget (hvem får ikke det...) for å være en god historieforteller, og det er han. Det er en bok å kose seg med!

Denne boka kan forresten være et tips for engelsklærere - korte historier med gode poeng, kanskje enklere å lese enn en hel roman.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågMarenHilde H HelsethBård StøreDemeterPiippokattaIreneleserLilleviHarald KAnitaKirsten LundNicolai Alexander StyveLesevimsaNinaEivind  VaksvikBritt ElinEgil StangelandAlice NordliPer Åge SerigstadsiljehusmorLene Nordahlingar hTone Maria JonassenSigrid Blytt TøsdalLars Johann MiljeAnita NessBeathe SolbergBerit RAnn ChristinSynnøve H HoelCamillaMarit AamdallittymseIngebjørgDaffy EnglundFiolIngeborg GElisabeth SveeHeidiEirin Eftevand