Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Joda, igjen godt håndverk fra Lee Child. Jeg ble underholdt, det hele er «bra jugi». Absolutt, selv om jeg gjettet opplegget/ planen tidlig i boken (lenge før det hele ble avslørt). Disse Jack Reacher-bøkene er bra saker, men for meg er ikke denne blant de beste. Midt på treet.

Jeg gir Hardt mot hardt en firer på terningen min.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er «heltebøker» om en mann som står på den svakes side, men akkurat nok action til at bøkene blir kjempespennende og vanskelig å legge fra seg. Alt i alt burde det si deg at dette er fantastiske bøker som er vel verd å bruke tid på. Hvis du liker thrillere eller krim er dette litteratur midt i blinken for deg!

Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er mitt andre møte med Lee Child og det fenger må jeg si. Dette er nok også en skikkelig "manne-krim" også føler jeg, selv om jeg som hunn-kjønn nyter Jack Reacher. Han er skikkelig tøff og rå, tidligere millitær og 1,95 på sokkelesten, ingen nåde når han setter i gang og det kunne godt blitt platt og stereotypt, men det blir det ikke. Koser meg med Reacher rett og slett.
I denne boken får han noe som virker som en opplagt kidnappingssak, men det viser seg at oppdragsgiveren hans skjuler noe mørkt og uhyrlig. Det er også plass til litt romantikk, men stort sett en skikkelig tøff krim. Annbefales:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKirsten LundAlice NordliJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MHarald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieStig TNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mge