Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Rosene er blitt sammenliknet både med Tatt av vinden og Tornefuglene. Og det er en storslått roman. Jeg ble bergtatt av historien om Mary og Percy og ønsket sterkt at ting måtte ende bra. En god roman er for meg ofte en bok en involverer seg i og det gjorde jeg med denne. Samtidig er det en bok hvor man ønsker å lese mer, en ønsker å få vite hvordan det går med hver enkelt.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En herlig familiesaga med handling fra begynnelsen av 1900-tallet til 1980-årene. Jeg synes særlig første del av boka var bra, den er godt skrevet og er hele tiden så spennende at man vil lese videre. Slutten skuffet meg litt, da det ble mye selvfølgeligheter, den bygget seg opp til ingenting, da man allerede tidligere i boka hadde fått vite så mye av historien. Jeg har ikke lest "Somerset" enda, som er utgitt etter "Rosene", men hvor vi får forhistorien til "Rosene". Jeg ville ha lest "Somerset" først hvis jeg hadde visst at det var en "oppfølger", siden handlingen da ville vært kronologisk. Liker du familiesagaer kan jeg anbefale denne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Som 16 åring blir Mary Toliver enearving til familiens bomullsplantasje, noe som faller den eldre broren og moren særdeles tungt for brystet. Mary er besatt av Somerset, og da hun må velge mellom kjærligheten til Percy og plantasjen blir valget fatalt for flere generasjoner.

En helt fantastisk historie som får tårene til å renne og engasjementet til å ulme. En familiesaga du sent vil glemme!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieChristoffer SmedaaselmeKjerstiFindusGrete AastorpBerit RStine SevilhaugTherese HolmBeathe SolbergHarald KMads Leonard HolvikKirsten LundPrunellaLailaIngunn SHelena ETine SundalEli Hagelundritaolineingar hKarin BergLars Johann MiljeJarmo LarsenBjørg  FrøysaaEllen E. MartolPer Åge SerigstadSilje-Vera Wiik ValeCecilie69Amanda AKjersti SK. H.Heidi HoltanBrit HonningsvågHarald AndersenRuneEvaBookiacLesevimsaLisbeth Kingsrud Kvisten