Viser 1 til 4 av 4 omtaler

en nydelig bok-full av kjærlighet og forståelse . Vi bringes tilbake til røffe tider og kulturer i kollisjon og er MED Jeg leste en hel dag selv om det var mye annet som EGENTLIG sto på programmet en god prioritering Dety er veldig spennende at det er så ulike meninger om boken Hadde vært flott om de som synes den ikke er noe hadde sagt litt mer om hvorfor!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nu har jag läst halva boken men nu orkar jag inte mer. Jag tänker hela tiden på andra saker eftersom jag inte fångas av berättelsen. Nej, Isabel Allende; bättre kan du!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En stor glede å lese Allende og denne boka tar oss med til livet i Karibien på slutten av 1700-tallet. Virkelig dramatiske skjebnehistorier.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne orker jeg ikke å mene noe om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingKirsten LundHarald KLailaReadninggirl30TanteMamieReidun Anette AugustinChristoffer SmedaasBirkaTor-Arne JensenLeseberta_23Aud- HelenTorill RevheimBenedikteHanne Kvernmo RyeChristin SillibakkentuhamreTrude JensenLars Johann MiljePiippokattaFride LindsethLisbeth Marie UvaagMads Leonard HolvikStig TFindusIngeborg GAkima MontgomeryRoger MartinsenMarteAmanda ABerit B LieKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteBerit RTine Sundal