Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg avbrøt denne boken, og det skjer nesten aldri. Språket var tungt og dødt eller passivt, og historien engasjerte ikke. Dette var ikke den glimrende dystopien jeg håpet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde dette vært en film, ville dette vært en dokumentar heller enn et drama. De er en beskrivelse av en fremtid og en verden som ikke er så utenkelig.
Kampen står om genetisk materialet, mat og energi. Tre sider av samme sak.
Bland inn noen feilslåtte genetiske eksperimeter og en revolusjon og scenen er på plass.
Dessverre er det ikke så veldig mye mer som er på plass. Det er heller tynt med historier og plott. Og selv om ideene bak er smart og komplett, holder det ikke helt.
Jeg tror at fremtiden som beskrives her er mer realistisk enn jeg liker å tenke på. Det er ikke nok til å gjøre dette til den Hugo-vinner den er.
Den kunne Miévilles fått alene...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Margrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTone HTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid SæverhagenHilde MjelvaConnieBjørn Sturød