Viser 1 til 2 av 2 omtaler

En sterk og trist fortelling om David, som vokser opp med foreldre som egentlig ikke er glad i han, og som lyver til han og sier at han bare har en cyste på halsen når sannheten er at han har kreft. Operasjonen er vellykket, men David sitter igjen med et enormt arr på halsen (derav tittelen) og blir en outsider.

På en måte ingen höjdare innen graphic memoirs-sjangeren syns jeg, men samtidig kan man ikke la være å ta innover seg den ekstremt grove omsorgssvikten og kjærlighetsmangelen foreldrene viser David. Dette er vond (og veldig rask) lesing.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

"Ikke fortell det, vis meg!" Det passer om denne historien, som viser meg gjennom sin enkelhet forfatterens forhold til familien, livet, tegning,sin oppvekst, uten å overdrive på noe som helst plan. Dette er kunst, det er sårbart og nakent, dette er det jeg vil ha! Jeg skulle ønske boken varte mye lenger, eller egentlig ikke, men måtte den ta slutt? Bookhangover much! Ikke les dette, les den boken, den lever!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

MarteAmanda ABerit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie Uvaag