Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Jeg elsker bøkene til Katarina von Bredow. Hun har en unik evne til å skildre ungdomsforelskelser. Man går rundt og tenker på bøkene og karakterene hennes LENGE etter at man er ferdig med boka.

"Sinnsykt forelsket" var knallbra!! Jeg ble ikke skuffet i det hele tatt. Var ikke helt sikker på hva jeg forventet, men likevel. Herlig språk, morsomt, fiffig, spennende, variert, bra handling, fine personbeskrivelser osv. Råflink forfatter, synes jeg! For å være ærlig, ble jeg helt obsessed med denne boken.. HVIS jeg skal gi den litt kritikk, må det være at de to viktigste guttene, Adam og Andreas, har navn som ligner VELDIG. Litt irriterende. Dessuten synes jeg at jeg fikk en veldig vag beskrivelse av Adam. Ble liksom ikke helt, tja, forelsket i ham som en karakter, og det hadde jeg jo ønsket. Ellers er det vel ingenting å trekke ned på. Herligherligherlig bok!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Den var utrolig bra!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngrid