Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Har laget mat i kombinasjon med vin ut fra adresseavisa sine anbefalinger i ca 1 år nå. Så nå tenkte jeg at det var på tide å ta et steg opp. De anbefalingene jeg har fulgt har vært med konkrete oppskrifter og konkrete viner. Her er oppskriftene konkrete, men vintipsene kan naturligvis ikke være så konkrete når de er i bokform. Så har må jeg selv finne viner som passer til beskrivelsen: "chilensk chardonnay med et hint av eik". Maten er også en del utfordrende for meg - det er mye fransk. De rettene jeg ser for meg vil være lettest å lage for meg har mye tips om å drikke øl! Om ikke annet blir mannen begeistret!

Jeg kjenner (til min glede) at jeg også begynner å bli bedre å drikke vin: Jeg nikker gjenkjennende når jeg ser at viner laget på druen syrah anbefales til endrecote med peppersaus. Dette er "allment" innenfor vin at det kan være et hint av pepper i vin som er laget på syrah.

Boken er til tider morsom, hva skal man ellers si om oppskrifter som har følgende i indigrienslisten:
1 kg oksehale (kjøp fire okser, kapp halene og hiv resten)
Og i vinforslaget følges dette opp med:
Dette er allerede en nokså dyr rett, siden man trenger fire okser for å lage den, så man må ikke føle seg forplitet til å bruke all verdens penger på vinen ...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelReadninggirl30Stig TAnn ChristinG LMarit HåverstadLeseaaseandreas h. o.RandiAEvaAvaLesevimsaGunn Kari  PlathePiippokattaDaffy EnglundReidun SvensliLene AndresenGrete AastorpAnne Berit GrønbechStåle LiåsenIngvild SHilde H HelsethlittymseBrit HonningsvågNorahAnniken RøilKirsten LundLailaLeseberta_23Anniken BjørnesTheaNinaJulie StensethPer Åge SerigstadHelena EBenedikteanniken sandvikHarald KKaramasov11Kserina