Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Dette er noe av det teiteste jeg har gitt meg i kast med. Kjøpte den på et audible-salg, men den er ikke verdt 30 kr en gang. Etter omtalen skulle det være en kvantefysikk-tidsreise-sak, og det er jo for så vidt det. Men det er også tung kristen misjonering. De ikke-kristne er så teite at det kvarte kunne være nok. Og Jesus var sikkert en skikkelig tøffing, men du store. Nei, jeg orka ikke fullføre.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du kunne gå tilbake i tid ... og se hvilken som helst hendelse ... hvor ville du dra?

Når Dr. Tom Greenbaum står ovenfor det spørsmålet etter et vellykket eksperiment og oppdager hemmeligheten til tidsreiser. Vet han tid, sted og hendelse han vil bevitne: døden og Jesu Kristi oppstandelse. Dr. David Goodman, Tom's kollega og nærmeste venn følger Tom inn i fortiden, og forsøker å avverge en tid-rom katastrofe, men krefter utenfor deres kontroll kaster dem inn i et farlig spill hvor de blir fristet av onde karakterer, forrådt av venner, forfulgt av en snikmorder fra fremtiden og hjemsøkt av en demon som ikke kan bli drept.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ritaolinesomniferumAnne Berit GrønbechLars MæhlumJulie StensethAnnamarithcTonesen81Harald KTheaTove Obrestad WøienRufsetufsaKjetilJorund KorbiKjersti SHanne Kvernmo RyeLilith NagelIngunn SHeidi LSigrid Blytt TøsdalTuridmajaTanteMamieHilde Merete Gjessingmay britt FagertveitJoannMorten BolstadGrete AastorpTjommimgeAnne-Stine Ruud HusevågBente NogvaSivConnieBjørg Marit TinholtEli HagelundLeseberta_23Marianne MReadninggirl30Mads Leonard HolvikMarianne  Skage