Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er en helt OK bok om sukkerinnhold i maten vår. Den fungerer fint som en slags oppslagsbok, men man får være obs på at "dataene" er hentet fra 2005 og noen av varene kanskje ikke lenger er på markedet eller har forandret seg noe. Her burde det nok fra Lindbergs side foreligge en oppdatert versjon, noe jeg ikke kan se at har kommet i skrivende stund.
Det kan være noe kjedelig å lese gjennom alle matvarene som blir tatt fram. Mye er generell informasjon og noen matvarer er kanskje unødvendig å ta fram. Mye kan man lese seg til i butikken, men samtidig er det greit å ha mye på et sted som et oppslagsverk. Sånt sett fungerer boken greit, men samtidig er boken ikke den helt store greia. Man får allikevel noen aha opplevelser når man finner ut at en sjokolade kroneis innholder 17 sukkerbiter og en Sandwich is innholder 27 sukkerbiter i følge Lindberg. Her kan jeg ved et nærmere blikk se at det kan være snakk om en feilberegning der han har sidestilt gram med milliliter. Jeg har sendt mail til Linbergklinikken, men dessverre ikke mottatt noe svar i skrivende stund. Dette svekker nok noe av tilitten til boken, selvom det uten tvil er altfor mye sukker i de industriproduserte matvarene vi spiser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

GladleserBjørn SturødFarfalleVilde Gran JohansenMarianne_PiippokattaTove Obrestad WøienAnne Berit GrønbechElin FjellheimRune U. FurbergTralteToveHarald KJorund KorbiKirsten LundMartineDemeterIngunn SNorahOddvarGLilleviMarteKristine LouiseRufsetufsaAnette Christin MjøsFindusPrunellasiljehusmorBerit RAkima MontgomeryConnieIreneleserLene MMarianneNCecilieJarmo LarsenAmanda AJBHilde MjelvaHeidi L