Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boken handler om Holly som blir enlke som 29 åring, og handlingen i boken foregår de første månedene etter mannens dødsfall.
Jeg brukte litt tid på å virkelig komme inn i handlingen, og bli "kjent" med alle, men etterhvert løsnet det - heldigvis, for jeg holdt på å avbryte etter jeg hadde lest 1/4 -, og jeg likte den egentlig ganske godt. Jeg har ikke sett filmen, og jeg ble faktisk veldig overrsket over hvordan boken sluttet.
Må bare legge til, nå som jeg har sett filmen: filmen er faktisk bedre enn boka - og det er ganske sjeldent... Selvfølgelig er filmen kortere og en del av handlinga er endret, men jeg synes den er endret til det bedre, og jeg liker vrien med at Gerry egentlig kom fra Irland. Om jeg skal gi filmen et terningkast bare til sammenligning med boka så gir jeg den en 5'er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

AnitaINA TORNESJohn LarsenCaroline Ekornes JohannessenBerit B LieTove Obrestad WøienTralteHege LMorten BolstadAkima MontgomeryLinnPrunellaVigdis VoldRandiASissel ElisabethDemeterRonnyInger-LiseFrode TangenAnneWangHeidi LTone Maria JonassensvarteperAnneLars MæhlumHilde H HelsethGrete AmundsenHarald AndersenEllen E. MartolPiippokattaHanne MidtsundAnne-Stine Ruud HusevågTonesen81Kirsten LundHeidi HoltanAnn ChristinBjørn SturødReadninggirl30Anniken Røilbeaverkriek